Moderater i opposition

2014-10-27 18.04.29Nu är det klart, trots alla spekulationer och rykten har vi stått fast vid att gå i opposition. Vi överlämnar styret av Ale till de rödgröna att styra i minoritet. Det kommer att bli en omtumlande och spännande mandatperiod vi har framför oss. Vågmästare är SD och AD (Aledemokraterna). Vårt mål är naturligtvis att föra en stark oppositionspolitik som är bra för Ale. Vi arbetar för valseger 2018. Nu är Paula Örn (S) KSO och Mikael Berglund (M) Oppositionsråd.

Vi har 10 + 5 platser i kommunfullmäktige. I Kommunstyrelsen har vi 3 + 2 platser. På vår hemsida ale.nu finns mer info om vilka som är valda.

På min önskelista till poster var bl.a en plats i kommunstyrelsen och nu är jag vald som ers. i kommunstyrelsen och kommer framförallt arbeta med fortsatt utveckling av Ale till en attraktiv och framgångsrik kommun.

Det är många av våra medlemmar som har önskemål till olika platser, det är fler önskemål än vad vi har platser till. En mycket bra utveckling av intresse för vår politik. Vår traineeutbildning har och är framgångsrik och under mandatperioden kommer vi att fortsätta med ytterligare utbildningar.

Hälsningar från en Stolt Alebo som arbetar för utveckling i opposition.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *