Följ valrörelsen på bloggen! Fredag

Klockan väcker mig 05.20, dags för en ny dag, nya möten och nya samtal med väljarna. Idag delar vi ut de sista frukostpåsarna för denna valrörelsen. Isabell Korn och jag är på plats vid Älvängens Resecentrum, våra påsar är uppskattade, vi får positiva tillrop och efter en timma får vi åka hem igen.

IMG_4901påsar

Nu är det egen frukost och kaffe, mera kaffe. Går igenom vad som hänt. Tidningar och TV har massor om Löfvèns viftande/knuffande med armarna mot Annie Lööf i gårdagens debatt. Löfvèn tappade fullständigt kontrollen när Annie Lööf ville överräcka en utredning till honom som hon ansåg att han borde läsa.

Efter lunch packade jag bilen för dagens torgkampanj vid Ale Torg. Började med att sätta cykelsadelskydd på cyklar vid Nödinge Station.

Vi hade kampanj med energiet Erik och Martin. Full fart hela tiden, många har redan röstat men det var även många som hade frågor och det var en massa bra, givande och trevliga samtal. Vi fick också besök av Camilla Valtersson, vårt förstanamn på Riksdagen.

bild 2

Ännu mera kampanjer:

Frukost: Mikael, Lars och Carina var också på plats i Lödöse för att tillsammans med Lilla Edet dela ut frukostpåsar.

Förmiddag. Henrik, Ida och Susanne var vid Nödinge Vårdcentral för kampanjen ”Rädda vårdcentralen”

Eftermiddag:Cassandra, Isabell och Lennarth var i Skepplanda.  ”Meröppna bibliotek är en Moderat idé”

Eftermiddag: Mikael, Janne och Carina hade kampanj utanför COOP i Älvängen

 
valbar 12 septDagen avslutades i Mickes Valbar som serverade tacos till hungriga och trötta valarbetare. Efter lite mat piggnade vi till igen för att tillsammans titta på den sista Partiledardebatten.

Efter debatten var det dax för nattkampanj vid Älvängens Resecentrum, Janne, Isabell, Cassandra m fl pratade med sena resenärer och folk som var vid resecentrat, mycket uppskattat.

Fortsättning följer imorgon…. hälsningar från en Stolt Alebo #5 på valsedeln till kommunen

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *