Årsmöte

2015-03-21 16.10.30

Årsmötet förflöt bra. Förbundsordförande Gunnar Lindell och bitr. partiombudsman David Jansson besökte oss, det uppskattade jag, trevligt var det också.

Vi hade årsmötet på Repslagarmuséet i Älvängen. Bent deras trevliga och duktiga guide visade oss runt och berättade om Carlmarks Repslageri. En imponerande verksamhet. Det är tur att repslagarbanan är bevarad, det är den enda banan i Sverige som är igång. Samtliga rep till Ostindiefararen Götheborg har slagits på den banan.

Tyst minut

Christian Forsäng och Bengt Lewin två av våra medlemmar har lämnat oss i år och jag höll en tyst minut för dem.

Styrelsen 2015

Fick nytt förtroende att vara ordförande ytterligare ett år. Nu går vi in i en ny mandatperiod och jag känner mig trygg och stark i rollen att driva partiet framåt. Kommer aktivt att arbeta med att förnya arbetssättet i styrelsen för att få ut mesta möjliga. Målet är att få fler aktiva medlemmar, att arbeta med ny traineeutbildning och att arbeta framåt med kampanjorganisationen. På samtliga områden finns det mycket att göra, vi måste lyfta blicken och se framåt mot nya mål. Det föreningen har gjort tidigare har varit bra men vi kan inte gå i samma fotspår längre.

Stort tack till Ida Löfgren och Mona Gunlycke från styrelsen samt Inge Nilsson från revision för ert arbete  under gångna år. Välkomnar de nya styrelseledamöterna Susanna Movitz, Lars Kopp och Kent Kjessler Mattsson till ett nytt arbetsår.

Styrelsen är:

  • Maj Holmström, ordförande
  • Susanna Movitz, sekreterare
  • Daniel Mörner, kassör
  • Kent Kjessler Mattsson, medlemsansvarig
  • Lars Kopp, Kampanjledare
  • Isabell Korn, Utbildningsansvarig
  • Kardo Kalkali, MUF-representant

Nu går vi framåt mot nya mål, med ny frisk styrelse och aktiva medlemmar.

Hälsningar maj namnteckning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *